Idén turbó gyorsasággal érkezett a tavasz! - lehet szemlélődni

Idén turbó gyorsasággal érkezett a tavasz! – lehet szemlélődni

A madarak és virágok alapos megfigyelése során nagyon sok minden kiderülhet a szemlélődő számára! Például az, hogy Isten gondoskodik rólunk!

“Ne aggódjatok az életetek miatt, hogy mit egyetek és mit igyatok, se a testetek miatt, hogy mibe öltözködjetek! Nem több az élet a tápláléknál, és a test a ruhánál? Nézzétek csak az ég madarait: nem vetnek, nem aratnak, nem gyűjtenek raktárakba, mennyei Atyátok mégis táplálja őket. Hát nem sokkal fontosabbak vagyunk náluk? Melyikőtök képes aggódásával élete idejéhez akár egy arasznyit is hozzátenni?

A ruha miatt is mit aggódtok? Nézzétek csak a mezőn a liliomokat, hogy növekednek: nem fáradoznak, nem szőnek! De azt mondom néktek: Salamon teljes dicsőségében sem öltözködött úgy, mint egy ezek közül! És ha Isten a mezei virágot, amely ma még virul, de holnap már kemencébe dobják, így öltözteti, titeket vajon nem sokkal jobban, kishitűek?!

Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjatok ilyeneket: Mit együnk? ,vagy: Mit igyunk? ,vagy: Mit vegyünk magunkra? Mindezeket ugyanis a más nemzetekhez tartozók kérdezgetik; mert a ti mennyei Atyátok tudja, hogy mindezekre szükségetek van. Hanem keressétek először Isten királyságát és igazságosságát – ezek a dolgok pedig mind elétek lesznek téve ráadásként!” (Máté 6,25-33)

Köszönjük, ha Megosztásoddal támogatod munkánkat!