"Minden Őbenne illeszkedik egybe". (Kolosse 1,17)

“Minden Őbenne illeszkedik egybe.” (Kolosse 1,17)

Történelmi helyszínen, Budapesttől alig félórára, csodálatos zöld környezetben fogadott örök hűséget egymásnak szeptember elején (még a koronavírus járvány csendesebb időszakában) két kedves fiatal követőnk, Varga-Tóth Simon és Dánél Kitti.

A Nagykovácsi Teleki-Tisza-kastély parkjában megrendezett ünnepi eseményen, különleges élményben lehetett része mindenkinek, aki meghívást kapott a menyegzőre.

A tíz hektárnyi park gyepfelületének középpontjában egy felújított kút áll egy koros fa árnyékában, ami valószínűsíthetően a terület első kútja volt. Kicsit odébb egy hatalmas, százéves bükk díszlik ízlésesen kitisztított környezetében, továbbá egy szép öreg törökmogyoró csoport.

Az ősfás park szép lassan egy gyönyörű arborétummá alakul majd át, melyet játékos tanösvények tarkítanak.

A frissen telepített ezüst hárs ligetet zúzottkő burkolatú utak szelik át. A főutca felé ezeket is alacsony cserjecsoportok szegélyezik.

A szépen felújított kastély a park felső részén helyezkedik el.
A közelében elhelyezkedő, kellemes hangulatot árasztó dísztó mellett került sor a szövetségkötésre.

A Vidám Szüret munkatársai Jeremiás próféta szavaival kívánnak boldog, sikeres életet az ifjú párnak: “Adok nekik egy szívet és egy utat, hogy mindenkor engem féljenek, hogy jól legyen dolguk, nekik és az ő fiaiknak ő utánuk.” (Jeremiás 32,39)

Grósz István

Fotó: Jágity Fanni

Köszönjük, ha Megosztásoddal támogatod munkánkat!